Examene si certificari

Examene si certificari

Vrei ca nivelul tau de engleza, japoneza, germana, italiana si franceza sa fie recunoscut la nivel international? Sustine examenul in centrul nostru!

De ce ai nevoie de un certificat de limba straina?

Pentru a-ti testa nivelul de cunostinte

Pentru a te determina sa-ti depasesti propriile limite

Pentru a fi acceptat in universitati din strainatate

Pentru interviuri

Pentru a incepe sa comunici cu usurinta peste tot in lume

Simone Educational Center

Pentru ce examene de engleza te pregătim în centrul nostru?

Examene pentru invatamantul general si superior

Testele Cambridge English: Young Learners (YLE) se adreseaza copiilor, avand drept scop familiarizarea acestora cu notiunea de examen intr-un mod atractiv, prin intermediul desenelor, imaginilor si puzzle-urilor.

  • Pre A1- Starters
  • A1- Movers
  • A2- Flyers
Examenele Cambridge English Language Assessment sunt recunoscute de scoli, universitati, in sectorul privat si public de munca atat in Romania, cat si in strainatate.

A2- Key (KET)

B1- Preliminary (PET)

B2- First (FCE)

C1- Advanced (CAE)

C2- Proficiency (CPE)

Am dat startul inscrierilor la examenele Cambridge, din sesiunea de toamna, dupa cum urmeaza:

CAE taxa: 795 lei (716 lei pentru elevii inscrisi la clasa de bilingv engleza – este necesara o adeverinta de la scoala); – Data examen: 18.11.2023 – Data limita inscrieri: 05.10.2023;
FCE taxa: 780 lei – Data examen: 18.11.2023 – Data limita inscrieri: 05.10.2023;
KET taxa: 460 lei – Data examen: 25.11.2023 – Data limita inscrieri: 13.10.2023;
PET taxa 565 lei; – Data examen: 25.11.2023 – Data limita inscrieri: 13.10.2023;

CPE taxa: 830 lei;

Un nou examen Cambridge: Linguaskill

Un nou examen Cambridge este disponibil la centrul nostru: Linguaskill in doua formate: General si Business. Acest examen este construit in mod asemanator cu IELTS, are 3 sectiuni, si anume: Reading & Listening, Writing si Speaking. Examenul se da online, iar rezultatele ajung in doua zile. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: 0351444568.

certificari-cambridge

Anul acesta scolar suntem iarasi Centru Cambridge!

Centru Cambridge

TOEIC

(Test of English for International Communication)

Acesta este un examen american pentru engleza de afaceri, ce testeaza 4 competente, sub forma a 2 examene, fiecare cu propria sa diploma: unul ce testeaza CITIREA si ASCULTAREA, si unul ce testeaza SCRIEREA si VORBITUL. In Romania este valabila doar versiunea ce cuprinde CITIRE si ASCULTARE.

TOEFL

(Test of English as a Foreign Language)

Examenul TOEFL este cel mai respectat examen de limba engleza la nivel mondial, recunoscut de peste 10.000 de colegii, universitati si agentii din peste 130 de tari, printre care si Australia, Canada, Marea Britanie si SUA. Oriunde vrei sa studiezi, TOEFL te poate ajuta sa fii unul dintre cei admisi.

BEC HIGHER

(Business English Certificate-C1 Level)

Acest test este destinat celor ce vor sa detina un nivel ridicat de engleza de afaceri. Este recunoscut si de Ministerul Educatiei, el putand echivala competentele digitale de la bacalaureat si este necesar pentru masterat in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Examenul are 4 parti: citire, scriere, ascultare si vorbire.

BULATS

Acesta este un examen online flexibil ce iti testeaza cunostintele de engleza in materie de afaceri, comert si industrie. In Romania poti da doar 2 module din 4, acestea fiind CITIRE si ASCULTARE.

Examene generale de engleză de afaceri de la LCCIPearson

Abilitatea de a demonstra diferite aspecte in domeniul afacerilor administrative este crucial eficientei si continuitatii oricarei potentiale firme. Calificarile LCCI au practicabilitate la locul de munca si confera posibilitatea companiilor si indivizilor de a isi testa si imbunatati aceste domenii cheie.

 

BUSINESS ADMINISTRATION( LEVELS 1, 2 AND 3)

Calificarile de la LCCI-Pearson administratia in afaceri arata nivelul de cunostinte in materie de administratie de rutina, proceduri si standarde, precum si stabilirea nivelului de competenta in folosirea echipamentului de birou, serviciilor si materialelor de afaceri.

PRINCIPLES AND PRACTICE OF MANAGEMENT (LEVEL 3)

Aceasta este metoda ideala de a demonstra o vasta cunoastere si intelegere a rolului pe care managementul il are in cadrul afacerilor. Aceasta calificare a fost creata pentru cei ce isi doresc sa aiba o cariera in management.

ENGLISH FOR BUSINESS (LEVEL 4) 

Aceasta calificare este destinata candidatilor ce au atins un nivel inalt de engleza generala. Greselile lingvistice si stilistice vor fi rare la un asemenea nivel. Acest examen va testa cunostintele gramaticale si de engleza de afaceri la un nivel avansat.

INTRODUCTORY CERTIFICATE IN MARKETING (ICM)

Acest examen a fost creat ca o introducere a principiilor fundamentale din sfera marketingului. Ideal pentru cursuri scurte si insotit de un manual pentru a ii pregati pe cursanti pentru testarea finala, ICM ii ajuta pe candidati sa dobandeasca cunostinte esentiale pentru a putea, astfel, avansa catre nivelul urmator.

MARKETING (LEVEL 2)

Examenul se adreseaza celor noi in ceea ce priveste marketingul ca functie de afaceri sau celor ce vor sa obtina o calificare profesionala oficiala.

MARKETING (LEVEL 3)

Marketing Level 3 este pentru cei ce au o profesie in marketing sau care abia patrund in acest domeniu.

Acest examen nu poate fi picat (poti esua doar in a obtine nivelul dorit), astfel ca esti notat in functie de nivelul de cunostinte.

IELTS este impartit in doua tipuri de teste:

-Engleza Generala pentru cei ce vor sa emigreze in Australia, Canada, Noua Zeelanda si Marea Britanie;

-Engleglza Academica pentru cei ce vor sa aplice pentru universitati sau locuri de munca in tari vorbitoare de limba engelza.

Ce ai zice daca ai da unul dintre aceste examene de engleză chiar în centrul nostru?

Îţi poţi susţine examenul Cambridge în centrul nostru dacă avem un minim de 20 de candidaţi înscrişi.

Când vine vorba despre examenele de la LCCI-Pearson, poţi susţine unul indiferent de numărul de participanţi.

Regula anterioară se aplică şi pentru examenul BULATS.

 Susţine un examen de japoneză! 

Aici te pregătim pentru examenele de proficienţă japoneză, N5 şi N4, examene ce se

susţin anual în prima sâmbătă din luna decembrie la Universitatea Romano-Americana.

Obtine niste certificari de germana recunoscute international

In centrul vei fi pregatit pentru examene Goethe si OSD, de la nivelul A1 pana la C2, in functie de scala internationala CEFR. Deoarece suntem un centru autorizat de pregatire si sustinere a examenelor OSD, iti poti sustine sesiunea aici, indiferent de nuarul de candidati.

Sustine-ti testul de franceza!

Ia parte la pregatirea nostra pentru examenele de limba franceza DELF/DALF de la A1 pana la C2, si sustine-ti testul la Universitatea din Craiova.